S-a lansat plugin-ului WooCommerce Pi-eCard în aplicații pe blockchain-ul Pi Network


Implementarea plugin-ului WooCommerce Pi-eCard în aplicații pe blockchain-ul Pi Network

WooCommerce este o platformă de comerț electronic open-source care este populară pentru crearea de magazine online. Plugin-ul WooCommerce Pi-eCard permite proprietarilor de magazine WooCommerce să accepte cryptomoneda Pi ca metodă de plată.

Implementarea plugin-ului WooCommerce Pi-eCard în aplicații pe blockchain-ul Pi Network ar putea avea o serie de beneficii, inclusiv:

 • Oferă o modalitate de plată mai accesibilă și mai convenabilă pentru utilizatorii Pi Network. Pi-urile pot fi folosite pentru a plăti pentru bunuri și servicii oferite de magazinele WooCommerce. Acest lucru ar putea ajuta la creșterea adoptării Pi Network și la atragerea de noi utilizatori.
 • Poate contribui la dezvoltarea economiei Pi Network. Pi-urile pot fi folosite pentru a cumpăra bunuri și servicii din întreaga lume. Acest lucru ar putea ajuta la creșterea valorii Pi-urilor și la consolidarea poziției Pi Network ca monedă digitală.

Cum se implementează plugin-ul WooCommerce Pi-eCard?

Pentru a implementa plugin-ul WooCommerce Pi-eCard, proprietarii de magazine WooCommerce trebuie să urmeze acești pași:

 1. Instalați și activați plugin-ul WooCommerce Pi-eCard.
 2. Creați un cont Pi eCard.
 3. Conectați contul Pi eCard la magazinul WooCommerce.

Cum se acceptă Pi-uri ca metodă de plată în WooCommerce?

Odată ce plugin-ul WooCommerce Pi-eCard este instalat și activat, proprietarii de magazine WooCommerce pot accepta Pi-uri ca metodă de plată urmând acești pași:

 1. Creați un produs sau o categorie de produse care să accepte Pi-uri ca metodă de plată.
 2. Selectați metoda de plată “Pi eCard”.
 3. Introduceți informațiile necesare pentru a procesa plățile cu Pi-uri.

Exemple de aplicații pe blockchain-ul Pi Network în care ar putea fi implementat plugin-ul WooCommerce Pi-eCard:

 • Magazine online care vând bunuri și servicii
 • Aplicații de comerț electronic care vând bunuri și servicii
 • Aplicații de comerț social care vând bunuri și servicii

Concluzie:

Implementarea plugin-ului WooCommerce Pi-eCard în aplicații pe blockchain-ul Pi Network ar putea fi o modalitate importantă de a îmbunătăți adoptarea și utilizarea cryptomonedei Pi. Cu o planificare și o implementare atentă, plugin-ul WooCommerce Pi-eCard ar putea avea un impact pozitiv asupra dezvoltării Pi Network.

Beneficii suplimentare ale implementării plugin-ului WooCommerce Pi-eCard:

Pe lângă beneficiile enumerate mai sus, implementarea plugin-ului WooCommerce Pi-eCard poate oferi și următoarele beneficii:

 • Scăderea costurilor de procesare a plăților
 • Creșterea securității plăților
 • Îmbunătățirea experienței clienților

Scăderea costurilor de procesare a plăților

Plățile cu Pi nu necesită comisioane de procesare, ceea ce poate duce la o reducere a costurilor de operare pentru proprietarii de magazine.

Creșterea securității plăților

Plățile cu Pi sunt mai sigure decât plățile cu carduri de credit sau de debit, deoarece nu necesită partajarea informațiilor de plată sensibile.

Îmbunătățirea experienței clienților

Plățile cu Pi sunt mai convenabile pentru clienți, deoarece nu necesită un cont bancar sau un card de credit.

În concluzie, implementarea plugin-ului WooCommerce Pi-eCard poate oferi o serie de beneficii pentru proprietarii de magazine WooCommerce și pentru utilizatorii Pi Network.

4 raspunsuri
  • Eugen Mihai
   Eugen Mihai says:

   Salutare,
   Din cate stiu eu plata cu Pi este posibila deocamdata doar pentru cei ce au aplicatia Pi Network instalata, KYC si transferul de Pi in portofel efectuat. Pi nu are inca reteaua deschisa decat intern in ecosistemul Pi Network. Curand insa isi va deschide sistemul si catre alte blockchain-uri. Prin urmare poti face plata cu Pi daca respecti conditiile mentionate mai sus insa nu poti face tranzactii cu Pi in afara ecosistemului Pi Network. Putina rabdare si vei vedea “revolutia crypto” cum o numesc unii si la noi in Romania. Inclusiv pe exchange.

   Răspunde
 1. Adrian Dumitru
  Adrian Dumitru says:

  Mda calmativa deoarece la lansare nu are cum sa depasesca valoarea de 0.000000xxx usd per bitcoin.
  Deja unii au vazut pitele crypto unde este afisat un pret de 38-40 usd – si exulta :))
  Ei bine este posibil sa creasca insa … este posibil sa si moara!

  Răspunde
  • Eugen Mihai
   Eugen Mihai says:

   De unde sunteti atât de sigur de valoarea de lansare a Pi? Pi nu e memecoin, atentie si la acest aspect. Apoi as mai vrea sa-mi dati exemple de cryptomonede cu ecosistem la fel ca reteaua Pi, daca aveti… Luati in calcul toate aceste lucruri inclusiv ca unii posesori de Pi nu gandesc nimic mai mult decat sa vândă, însă tot atât de mulți nici măcar nu știu pe ce perioadă și-au blocat o parte din ei 🙂

   Problema Pi ar putea fi intârzierea (sau nu) cu care se va lansa… Aici întâlnim cele mai multe frustrări. Însă așa cum a fost gândit nu va avea cum să fie 0.0000xx USD (nu BTC). Nu sunt fan GCV (Pi = 314159 USD) pentru că e absurd ce visează comunitatea chineză sau vietnameză. Dar personal văd PI (și am analizat și alte proiecte lansate deja) undeva între 30 și 100 USD, cu posibilitate mare de creștere ținănd cont și de bear-market-ul ce se derulează acum cu altcoin-urile, sub ochii noștri.

   Lumea va privi altfel cryptomonedele – fiti sigur, inclusiv băncile care au început deja. În România suntem în pionerat, încă.

   Răspunde

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *